tiistai 2. marraskuuta 2010

Kamalan kaunis maailma

Olen aina varhaisteini-iästä asti rakastanut syksyä. Southamptonissa marraskuun ensimmäinen päivä oli niin hirvittävän kaunis, etten muista toista yhtä kaunista syyspäivää. Pics, or didn't happen! huutaisi joku ystäväni ja muutaman malliotoksen teille annan.




Kuvat on otettu Nokian kännykällä. Piti hankkia uusi luuri, että sai GPS:n - olen aivan harvinaisen erinomainen eksymään. Ehkä se, etten ole liikkunut julkisilla täällä on pelastanut miut pahemmilta ongelmilta - kerran on GPS:stä ollut oikeasti hyötyä, kun etsittiin erästä pubia. Ja oikein hyvä pubi olikin, siitä tullee vakiopaikkani täällä.

Luentoja on tällä viikolla jouduttu perumaan kun luennoitsijan lapsi on vakavasti sairaana. Toivottavasti pieni parantuisi pian, sillä onhan se kurjaa olla kipeänä ja palaisin oikein mielelläni takaisin luennoille. Onpahan tällä viikolla aikaa sitten kirjoittaa käsikirjoituksia - tällä hetkellä olisi kuusi n. 5-15sivun käsikirjoitusharjoitusta työnalla. Katsotaan, mitä kaikkea jännittävää saa aikaiseksi. Luvassa on aloituskohtauksia mm.

  • science fiction elokuvaan, aiheena satu Lumikista ihmiskunnan tuhoutumisen jälkeen
  • romanttinen komedia morsiusparista, joka päättää odottaa hääyöhön saakka vaikka eivät kumpikaan enää ole neitsyitä
  • perhedraama (liian) nuorista vanhemmista ja pikkupojasta, joka tykkää piirtämisestä
  • komedia tv-sarjan pilottijakso, sankarina hyvin omalaatuisen elokuvaohjaajan alaisuudessa työskentelevä juoksupoika
  • kuvitteellisen jatko-osan aloitus ihan mihin tahansa elokuvaan, itse ajattelin ottaa Manaajan työn alle
  • unohdan varmaan jotain....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti