torstai 11. marraskuuta 2010

Aamupäivitys peiton alta


Alan vihdoin voimaan paremmin. Johan tässä on tullut viikko oltua kipeänä. Maanantaina ja tiistaina oli pakko mennä ylioppstolle, kun meillä on ryhmätyökäsikirjoituksen palautus huomenna ja mie olin se, jolla oli langat käsissään + rakastan luentoja. Joo, yskin koko ajan ja olin muutenkin aika ressu, mutta ainakin oli kunnon omistautumista kurssille, kuten joku sanoi.

Ryhmätyö pitää palauttaa huomenna. Nyt on kasassa 11 sivua melkein hyvää käsikirjoitusta, tänään hiotaan tunnin jälkeen ne vielä siistiksi ja kirjoitetaan neljä sivua lisää ennen kuin palautetaan. Aiheenamme oli siis Lumikki-satu postapokalyptisessa, täydellisten luonnonmullistusten tuhoamassa länkkärihenkisessä maailmassa. Aika kipeä setti, mutta kokeilla saa, harjoitustahan tämä vasta on.

Nyt pitäisi kömpiä ylös peiton alta ja suunnata käsikirjoitustyöpajaan ottamaan vastaan palautetta viiden sivun mittaisesta aloituksestani romanttisen komedian käsikirjoitukselle, jonka kirjoitin tuossa viime yönä, kun aivot eivät ole sitä ennen juuri kyenneet luovaan ajatusprosessiin.

Tuntuu hyvältä alkaa tervehtymään. Eilisen otin ihan rennosti ja se selkeästi oli sitä, mitä keho kovasti kaipasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti