perjantai 4. helmikuuta 2011

Miesten välisestä ystävyydestä

Olen ollut havaitsevinani sellaisia pieniä eroja eri sukupuolia kohtaan olevissa ennakkoasenteissa, mutten oikeastaan osaa sanoa, onko kyseessä vain brittiläisen yhteiskunnan nuorten miun silmissä erikoinen suhtautuminen joihinkin juttuihin vai onkohan ne erot joita kuvittelen bongailevani olemassa myös Suomessa, mutta koska Suomessa kaveripiirini on vähän omalaatuisempaa sakkia muutenkin, niin en vaan ole sitten ymmärtänyt näitä valtavirran piirissä olevia sukupuoliroolijuttuja ja käyttäytymissääntöjä olevan olemassa myös Suomessa.

Huh, tulipa pitkä lause!

Piti siis sanoa, että miun mielestä on ollut aika viehättävää katsoa tätä brittimiesten välistä ystävyyttä, erityisesti kun tuttuja on kotoisin Englannin homokaupunki numero 1:stä eli Brightonista. Suomessa en ollut kuullut kai kertaakaan käsitettä veljesromanssi eli bromance, täällä kuulen sen joka ikinen viikko.

Kyseisen ilmiön asenteet Brightonin mieskasvattien mukaan tiivistyy Southamptonissa joka tuutista soivaan Bruno Marsin radiohittiin Grenade, jonka voi kivasti kuunnella tästä alta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti