lauantai 15. tammikuuta 2011

Lucia Foster Welch esittää:

Myöhemmin illasta luvassa on lauta-, tai oikeammin korttipelejä:



Leffatarjontana esittelemme Hollywood-elokuvien klassikon, koko länsimaisen elokuvateollisuuden parhaaksi teokseksi tituleeratun:

Apples to Applesia olen pelannut aiemmin Suomessa ja saanut pikkuboxin toissajouluna joululahjaksi. Ostin tuon isomman party editionin täällä Englannissa nähdessäni sen kirjakaupan hyllyssä myynnissä, sillä Apples to Applesin pelimekaniikka toimii oivasti tutustumisleikistä - perustuuhan peli vain hullunkuristen sanojen ja ennakkoluulojen yhdistelmään.

Dixit on minulle uusi, ihana ja suoraa päätä hurmannut tuttavuus, joka tänä vuonna paljastui joululahjapaketista. Peli on saanut useita palkintoja, eikä suotta. Pelattavuus on helppoa, korttien kuvitukset järkyttävän ihania. Pelimekaniikka on vähän kuin kertoisi satuja omista korteistaan, yrittäen arvuutella mikä oli alkuperäinen kortti ja huijata muut uskomaan sinun korttiesi olleen alkuperäinen sadun aihe. Tai ei ihan niinkään, mutta kuitenkin. Säännöt voivat alkuun tuntua hämmentäviltä, mutta yhden kierroksen jälkeen jokainen mielikuvitusrikas ja saturakas haihattelija saa pelin ideasta kiinni! Tarkemmin pelistä voit lukea Lautapelioppaasta ja omansa saa ostettua Lautapelit.fi verkkokaupasta hintaan 35€.

Kuvat löydetty täältä, täältä ja täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti